Moi

Olen Helsingin Myllypurossa asuva kahden tyttären isä ja laatuun ja ilmaisuun panostava valokuvaaja. Arvostan erilaisuutta, luonnon monimuotoisuutta ja suhtaudun jokaiseen yksilönä ja kunnioituksella. Luonnettani kuvaavat paremmin adjektiivit rauhallinen ja harkitseva kuin räiskyvä ja impulsiivinen. Olen ehdottomasti enemmänkin tarkkailija kuin juhlien keskipiste - tämä on auttanut minua kehittämään visiotani myös dokumentaarisena kuvaajana.

Jos pidät tärkeänä valokuvaajaa valitessasi paitsi ammattitaitoa, aina parhaaseen laatuun tähtäämistä ja kykyä olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan, myös kykyä antaa tarvittaessa tilaa ja pysyä etäämmällä - tilannetajua - voisin olla oikea kuvaaja sinulle.

 

Minä

Kuvaan ihmisiä, tapahtumia ja häitä. Omalla ajallani kamera kulkee mukanani matkoilla ja luonnossa.

Innostukseni muotokuvaukseen syttyi aika tarkkaan 7 vuotta sitten, kun ensimmäinen tyttäreni syntyi. Sittemmin olen kuvannut paitsi lapsia ja perheitä, myös muotokuvia muistoksi, tauluksi seinälle, profiilikuvia firman nettisivuille sekä toiminut hääkuvaajana.

Kuvaan enimmäkseen ihan tavallisia ihmisiä - sellaisia, jotka eivät ole ammattilaisia kameran edessä. Aika harva todella nauttii kuvattavana olemisesta, itseni mukaanlukien. Epävarmuus kameran edessä on enemmän sääntö kuin poikkeus, mutta sen ei tarvitse näkyä kuvassa! Osaan auttaa sinua näyttämään parhaaltasi kuvissa.

Valo ja varjo ovat kuvan peruselementit. Tärkeintä on kuitenkin hetki ja tunne - ilme, katse tai yksityiskohta.

Kuvassa haluan näyttää ihmisen sellaisena kuin hänet tunnetaan. Kiireetön ja rauhallinen työskentely antavat parhaan lopputuloksen.


Onko sinulla häät tulossa, mutta valokuvaaja vielä puuttuu? Tai haluaisitko kerrankin kunnollisia kuvia itsestäsi tai läheisistäsi, vai ikuistaa ainutlaatuisen hetken? Iso laadukas valokuva seinälle koko perheestä tai perheen pienimmistä on ainutlaatuinen ja arvokas lahja sukulaisille.

En usko, että olen oikea valokuvaaja ihan kaikille, mutta jos sinussa on herännyt kiinnostus kuviani ja palveluitani kohtaan, voin ehkä auttaa sinua, jos aikataulumme ja ajatuksemme kohtaavat. Kuvaan kotistudiossani, luonasi, puistossa, rannalla tai vaikka luonnon helmassa. Kerro minulle ajatuksiasi kuvista, joita haluaisit, niin katsotaan miten voisin toteuttaa toiveesi.

Aikatauluni on melko rajoitettu, mutta jos olet ajoissa liikkeellä, on parempi mahdollisuus, että pystyn palvelemaan sinua. Ota yhteyttä lomakkella tai alta löytyvien kanavien kautta, niin jutellaan lisää.

facebook @juhovee.photo

email: juho@juhovee.com

instagram: instagram.com/juhovee.photo

tel: 040 5957225

 

Hääkuvaus

Häät ovat minulle erityinen kunnia kuvata - nautin myös todella niiden tunnelman taltioimisesta ja parhaiden kuvakulmien löytämisestä.

Ikuistan seremonian ja romanttiset muotokuvat sekä dokumentoin juhlatunnelman ammattitaidolla, ilman että olen koko ajan tiellä. Olen tarkkailija, mutta uskallan tulla tilanteisiin lähelle. Puhun suomen lisäksi sujuvasti englantia ja ymmärrän hyvin viroa ja ruotsia.

Saat kaikki kuvat hyvälaatuisina nettiin sopivina digitaalisina kuvina, joiden täysi käyttöoikeus on sinulla. Jokaiseen hääkuvaukseen sisältyy myös vähintään yksi 21 x 29,7 cm valokuva korkealaatuisella paperilla!

Toimitan kuvat salasanalla suojattuun nettigalleriaan, josta sinä - ja halutessasi myös vieraasi - voitte ladata kuvat omille laitteillenne. Gallerian kautta on myös mahdollista tilata korkealaatuisia kuvatuotteita, kuten tauluja ja kiitoskortteja. Isommat valokuvat ja täysikokoiset digikuvat käsittelen aina yksilöllisesti erikseen parhaan laadun takaamiseksi. Alkaen 21 x 29,7 cm kokoisten valokuvien hintaan sisältyy aina myös täysikokoinen digitaalinen kuva - jos esimerkiksi vieraasi tai perheenjäsenesi tilaa tällaisen tuotteen, myös sinä saat täysikokoisen digikuvan.

Alla näet hintaesimerkkejä hääkuvauksista. Jokaiset häät ovat omanlaisensa, joten kannattaa kysyä tarjousta juuri sinun häihisi.

 

Hääpotretit miljöössä

Kuvaamme 1-2 tuntia puistossa, metsässä, rannalla, kaupungissa tai muussa  yhdessä valitussa paikassa. Hinta sisältää 3 sinun valitsemaasi yksilöllisesti viimeisteltyä, täysikokoista muotokuvaa digitaalisena.

Näistä 1 muotokuva myös korkealaatuisena A4-kokoisena printtinä.

300 €

Seremonia ja hääpotretit tai first-look kuvat

Hinta sisältää kuvat seremoniasta digitaalisena sekä 3 sinun valitsemaasi yksilöllisesti viimeisteltyä täysikokoista muotokuvaa.

Näistä 1 muotokuva myös korkealaatuisena A4-kokoisena printtinä.

500 €

Seremonia, muotokuvat ja alkuillan dokumentaarinen kuvaus

Sisältää 8 tuntia kuvausta, kaikki dokumentaariset kuvat seremoniasta ja juhlasta digitaalisina ja 5 valitsemaasi muotokuvaa.

Näistä 1 muotokuva myös korkealaatuisena A4-kokoisena printtinä.

1000 €

Koko päivän kuvaus ilman aikaraajaa 

Aamun valmisteluista iltamyöhään aina hääparin lähtöön asti. Kaikki dokumentaariset kuvat digitaalisena sekä 8 valitsemaasi muotokuvaa.

Näistä 1 muotokuva myös korkealaatuisena A4-kokoisena printtinä.

1600 €

Täysikokoiset ja yksilöllisesti viimeistellyt lisäkuvat muotokuvista: 1 kpl 50 €  -  3 kpl 130 €  -  5 kpl 190 €  -  8 kpl 260 €

Hinnat sisältävät alv. 24%

 

Henkilökuvaus studiossa

Muotokuva, ammatillinen profiilikuva, LinkedIn tai CV-kuva kotonani studiossa.

100 €

Hinta sisältää 1 tunnin kuvauksen ja 1 valitsemaasi kuva yksilöllisesti viimeisteltynä täysikokoisena digikuvana, nettiin sopivana digikuvana ja A4-kokoisena korkealaatuisena printtinä.


Henkilökuvaus miljöössä

Muotokuvat, parit, lapset, perheet tai lemmikit ulkona, retkellä tai luonasi.

Sisältää 2 tunnin kuvauksen, 10 nettiin sopivaa digikuvaa ja 1 valitsemasi kuva yksilöllisesti viimeisteltynä A4-kokoisena korkealaatuisena printtinä sekä täysikokoisena digikuvana.

220 €


Teen itse korkealaatuiset printit aina A2+ kokoon asti. Printit voit myös tilata suoraan pohjustettuna ja kehystettynä, jolloin säästyt itse vaivalta.


Täysikokoiset ja yksilöllisesti viimeistellyt lisäkuvat:

1 kpl 50 €  -  3 kpl 130 €  -  5 kpl 190 €  -  8 kpl 260 €

Hinnat sisältävät alv. 24%

Yrityksen henkilöstökuvat ja tapahtumakuvaus

Ammattimaiset profiilikuvat webiin tai someen. Kesäjuhlien tai cocktail-tilaisuuden dokumentaarinen kuvaus.

Tulen paikalle ja katson parhaat paikat kuvaukselle. Tuon varmuuden vuoksi myös taustan mukanani, sekä luonnollisesti valot ja muut tarvikkeet.

Peruskäsitellyt tapahtumakuvat, dokumentaariset kuvat nettikokoisina sisältyvät kuvauspalkkioon.

Kuvauspalkkio 130 € / ensimmäinen tunti + seuraavat tunnit 100 €/h

Henkilökuvat yksilöllisesti kevyesti jälkikäsiteltynä 20 €/kpl

Perusteellinen kuvankäsittely 100 €/h

Hintoihin lisätään alv. 24 %

 

Instagram

Copyright © All rights reserved.
Using Format